Reservatiesysteem

Onderdeel van het beheersysteem van Accommodatiehuur.be is het online reservatiesysteem waarmee huurders direct een reservering kunnen aanvragen. Via de reservatiemodule welke u op uw eigen website kunt plaatsen hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van een bepaalde accommodatie in te zien. Ook kunnen zij via het reservatiesysteem direct een reservatie plaatsen en online betalen via bijvoorbeeld Paypal.

Reservatiesysteem op je website

Met Accommodatiehuur.be heeft u de mogelijkheid om een reserveringsmodule op uw eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvangt u van ons een klein stukje code welke eenvoudig in uw website te plaatsen is. Het reservatiesysteem voor de website is inbegrepen bij elk type abonnement van Accommodatiehuur.be. Hiervoor hoeft u dus geen extra module aan te schaffen. Op deze manier hoeven de bezoekers uw website niet te verlaten en kunnen ze direct beschikbaarheid in zien en reserveren.

Als u liever niet wenst dat iedereen een online reservatie kan plaatsen kunt u de reserveringen die door de huurders zelf zijn geplaatst eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Hiermee voorkomt u dat er ongewenste reservaties in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Reserveringen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen op heel eenvoudige wijze worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Wanneer uw accommodatie er voor heeft gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkomt u veel werk achteraf!

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.be