Planningssysteem Sportcentrum

Accommodatiehuur.be is het perfecte sportcentrum planningssysteem om jouw sportcentrum georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het planningsprogramma, speciaal gemaakt voor het verhuren van sportcentrums: Accommodatiehuur.be, heeft vele opties. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een online duidelijke planning
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele verschillende opties van het reserveringsprogramma voor jouw sportcentrum? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor jouw sportcentrumverhuur?

Accommodatiehuur.be heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de meest belangrijke redenen waarom zij voor het sportcentrum planningssysteem hebben gekozen, waardoor zij zonder zorgen hun sportcentrum hebben kunnen verhuren.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een voor ons vanzelfsprekend voordeel is dat ons planningssysteem een overzichtelijke, online planning geeft voor de verhuur van jouw sportcentrum. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Een ander belangrijk voordeel van het reserveringssysteem van Accommodatiehuur.be is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor jouw sportcentrum. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra gemakkelijk voor de sporters die elke week weer terugkomen! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de maand, elke zaterdag op 12:00 uur of elke 5e dag van de maand.

Verhuurde sportcentrums omzetten in facturen

Het laatste voordeel van het planningssysteem van Accommodatiehuur.be dat wij graag willen toelichten is de mogelijkheid om geboekte sportcentrums om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief jouw bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt jouw debiteurenbeheer automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht erg waardevol voor het beheren van een sportcentrum. Vanzelfsprekend beschikt ons planningssysteem nog over vele andere kwaliteiten.

Ontdek nu zelf de andere voordelen van het verhuren van jouw sportcentrum via Accommodatiehuur.be en vraag gelijk een gratis demo aan!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.be