Planningssysteem

Via het planningssysteem hebben beheerders van allerlei typen accommodaties de mogelijkheid om een overzichtelijke planning online op te stellen. De beheerders van uw accommodatie kunnen op elk moment en op elke locatie waar een internetverbinding is inloggen en direct boekingen aanmaken. Deze boekingen zijn direct zichtbaar in het planningssysteem voor alle gebruikers en beheerders. Alle reserveringen die zijn binnengekomen via het reserveringssysteem (dus aangevraagd door huurders zelf) zijn hier ook inzichtelijk. Zo kunt u de aanvragen nog goedkeuren of afkeuren.

Lees verder ›

Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem
 • Online inzicht

  Het planboard is voor alle medewerkers inzichtelijk.

 • Herhalende boekingen

  Eenvoudig wekelijkse herhalende reserveringen inplannen.

 • Printbare lijsten

  Voor de benodigde afdeling kunnen verschillende lijsten worden geprint.

 • Narrowcasting

  De planning is geschikt voor het gebruik van narrowcasting.

 • Gratis demo aanvragen

Samenwerken in het planningssysteem

Met het planningssysteem van Accommodatiehuur.be heb je de mogelijkheid om met meerdere beheerders tegelijk in te loggen en te werken. Zo kan bijvoorbeeld een financieel medewerker bezig gaan met de facturatie terwijl de beheerder bezig is met het plaatsen van reserveringen. Je kunt zelfs met verschillende rechten werken zodat niet elke beheerder inzicht heeft in alle onderdelen. Het mogelijk om een facilitair medewerker bijvoorbeeld alleen-lezen rechten te geven en een financieel medewerker alleen toegang tot het financiële menu.

Boekingen inplannen

Als beheerder heeft u de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken. Een reeks van meerdere boekingen wordt ook wel een herhalende boeking genoemd. Je kunt hiermee wekelijkse en tweewekelijkse boekingen maken. Zo kan je een boeking op elke vrijdag of om de vrijdag van 20:00 tot 21:00 maken. Ook is het mogelijk om maandelijkse boekingen te maken. Hiermee kan je boekingen op iedere eerste zaterdag van de maand of bijvoorbeeld elke 2e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen

Financieel medewerkers of beheerders kunnen via het facturatiesysteem heel eenvoudig facturen opstellen. Een selectie boekingen kunnen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Daarna kan je de facturen direct vanuit het planningssysteem per e-mail te versturen naar de huurder zonder dat u hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Met deze facturen stuur je eenvoudig een betaallink mee zodat zij online de betaling kunnen verrichten. Doordat gebruikers te verplichten online te betalen kan het debiteuren beheer volledig geautomatiseerd worden afgehandeld en voorkom je veel werk achteraf!

Gratis starten

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk planningssysteem? Bij ons kunt u direct starten met een gratis planningssysteem! Vraag deze vandaag nog aan.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.be