Online Betalen

Gebruikers en huurders hebben de mogelijkheid om hun online reservstie direct af te rekenen via het reservatiesysteem. Dit is erg gemakkelijk bij incidentele verhuur. Het proces van factuur opmaken, versturen en controleren op betaling wordt hiermee weggenomen en volledig geautomatiseerd. Een ander voordeel is dat u direct vooraf over het geld beschikt en niet meer achter openstaande facturen aan hoeft te gaan. Wij nemen uw zorgen weg met onze online betaaloplossing!

Maandfacturen online betalen

Maandfacturen welke u achteraf naar uw huurders verstuurt kunnen via het facturatiesysteem worden voorzien van een betaallink waarmee huurders online hun betaling af kunnen ronden. Op deze manier heeft u het overzicht en kunt u via Accommodatiehuur.be direct zien welke maandfacturen er betaald zijn en welke facturen er nog openstaan. Hetzelfde geldt ook voor kwartaalfacturen of facturen per reservering. De facturen die nog niet betaald zijn kunnen automatisch herinnerd worden.

Online betaalmethoden

Er zijn verschillende online betaalmethoden te gebruiken zoals Paypal of Mr. Cash. Ons systeem heeft een naadloze koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als u gebruik maakt van ons standaard abonnement of hoger dan kunt u al gebruik maken van deze online betaalmethoden. Op aanvraag zijn er altijd extra betaalmethoden in te stellen.

Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.be