Narrowcasting

Narrowcasting is een effectieve manier van communiceren via één of meerdere beeldschermen. Daarbij maakt het niet uit of dit één of meerdere beeldschermen zijn verspreid door één pand of meerdere panden op meerdere locaties. Deze beeldschermen mogen groot, klein, horizontaal, verticaal, binnen of buiten geplaatst zijn. Door de dagplanning te koppelen met narrowcasting, informeer je bezoekers waar en wanneer een activiteit plaatsvindt, eventueel aangevuld met bewegwijzering. 

Lees verder ›

Narrowcasting via onze partner Digicasting

Je kunt onze narrowcasting feeds, die beschikbaar zijn in XML en JSON, implementeren in verschillende narrowcasting oplossingen. Onze partner Digicasting heeft dit toegevoegd als standaard koppeling in hun narrowcasting oplossing. Lees hieronder meer over Digicasting.

Alleen dagplanning?

Je kan met Digicasting de dagplanning afwisselen door een uitzending te maken met pagina's die andere informatie laten zien. Ook wordt door Digicasting de dagplanning volledig in eigen huisstijl weergegeven. Deze pagina’s kan je zelf maken of laten koppelen aan prijslijsten, lokaal nieuws, actuele weersverwachting, OV aankomst- en vertrektijden, zonnepaneel-rendement-info enz. Zo hoef je zelf helemaal niets te doen en is uw uitzending automatisch altijd up-to-date.

Zeer eenvoudig in gebruik

Met het Content Management Systeem (CMS), kan je overal waar een internetverbinding is met een PC, laptop, tablet of mobiel , op een -al zeggen we het zelf- kinderlijk eenvoudige wijze een uitzending maken, aanpassen of ‘plannen’. Zo is het mogelijk om met de ‘planner’ een ‘doelgroep gerichte uitzending’ op een van te voren bepaalde dag, periode, tijdstip en beeldscherm te laten zien. 

Beeldscherm schakelt automatisch in en uit bij reserveringen

Om te voorkomen dat de beeldschermen op de locaties onnodig aan staan, is het mogelijk om deze te koppelen aan de reserveringen van Accommodatiehuur. De beeldschermen gaan dan 30 minuten voor aanvang van een reservering 'aan' en 30 minuten na de reservering 'uit'. 

Huurders kunnen eigen uitzending maken

De uitzendingen van huurders worden getoond op het moment dat de reservering van deze huurder actief is. Hiervoor moeten er wel gebruikers aangemaakt worden in de beheeromgeving, zodat iedere huurder een eigen inlog krijgt en in zijn/haar eigen omgeving een uitzending kan maken. Door middel van het uitlezen van gegevens zal Accommodatiehuur deze uitzending van de huurder koppelen aan de op dat moment actieve uitzending van een Accommodatiehuur-klant en deze om-en-om tonen. Indien een huurder geen uitzending heeft gemaakt, zal enkel de uitzending van de Accommodatiehuur-klant getoond worden.

Demo Aanvragen

Als je meer wilt weten over het narrowcasting, hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is? Of als je hulp nodig hebt bij het vormgeven van je narrowcastingproject, neem dan contact op met onze narrowcastingspecialist en vul het contactformulier in. Wij staan je graag te woord en geven je het beste advies.

 

 

--------
DIGICASTING
Burgemeester Kerssemakersstraat 32b
8101 AN  RAALTE
0570 – 52 56 66

--------

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.be