Gebouwbeheer

Met de integratie met verschillede gebouwbeheersystemen maakt Accommodatiehuur het mogelijk om een accommodatie duurzamer dan ooit open te stellen voor huurders. Gebouwbeheersystemen zorgen voor een perfecte balans tussen het vraag en aanbod van energiestromen binnen een verhuurlocatie. Op basis van de werkelijke bezetting wordt er een duurzame en efficiënte verwarmingsplanning samengesteld die jouw accommodatie duurzamer dan ooit laat draaien. Met Accommodatiehuur kan ook jouw accommodatie mileu en energie vriendelijk worden en blijven!

Image
Image

‹ Terug naar alle koppelingen

Duurzame Exploitatie 

Door de koppeling met gebouwbeheersystemen weet je zeker dat de verduurzaming van jouw accommodatie naar een hoger niveau wordt getild. Tegenwoordig is het milieu en daarmee dus ook het energieverbruik zeer van belang binnen elke organisatie, Accommodatiehuur helpt daarbij. Door de integratie met verschillende gebouwbeheersystemen is het mogelijk om jouw accommodatie aan te sturen op basis van de werkelijke bezetting. 

Het op die manier aansturen van je accommodatie kent vele voordelen die stuk voor stuk jouw accommodatie duurzamer maken. Denk hierbij aan een meer beheerst energieverbruik of een hogere arbeidsproductiviteit. Binnen elke accommodatie kunnen er verschillende instrumenten aangestuurd worden die de verduurzaming van jouw accommodatie vergroten, de verwarming, de verlichting en de luchtbehandeling kunnen stuk voor stuk gesynchroniseerd worden met de GBS planning. Het onnodig opwarmen, verlichten of ventileren van jouw accommodatie is met Accommodatiehuur dus verleden tijd.

Koppeling met WebEasy

Door de samenwerking met het gebouwbeheersysteem van WebEasy wordt deze integratie in de praktijk gerealiseerd. Met WebEasy beheers je klimaat- en ruimteregeling, doucheautomatisering en beveiliging. Alle technieken binnen een gebouw zijn aanstuurbaar met WebEasy. Verwarming en verlichting wordt door WebEasy opgevraagd bij de API van Accommodatiehuur en via daar wordt de GBS planning automatisch bijgewerkt.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.be