Facturatiesysteem

Een belangrijk onderdeel van het beheersysteem van Accommodatiehuur.be is het facturatiesysteem. In deze volledige facturatiemodule heeft u de mogelijkheid om op verschillende wijzen online facturen op te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om van een incidentele reservering een factuur op te maken maar ook over een bepaalde periode. Je kunt facturen over elk kwartaal of over elke maand opmaken door een selectie van boekingen te maken van de gewenste periode uit uw planning. Hiermee kunt u vaste huurders en verenigingen elke maand een overzichtelijke factuur sturen.

Factuur opmaken

Facturen worden voorzien van het eigen logo van de sportaccommodatie of andere accommodatie en de factuur bevat uiteraard alle wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor u geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand. Ook over btw-codes hoeft u zich vanaf nu geen zorgen meer te maken!

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons "standaard" abonnement krijgt u toegang tot onze online betaaloplossing. Op deze manier kunt u gemakkelijk betaallinks meesturen met de factuur e-mail. De ontvanger van de factuur kan direct de gewenste online betaalmethode de betaling van de factuur afhandelen. Voor een reservatie die direct door de huurder vanuit het reservatiesysteem worden gemaakt en betaald wordt direct automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling van een factuur is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als "betaald". Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden geautomatiseerd met automatische betalingsherinneringen.

Boekhoudkoppeling

Als u ons "professioneel" abonnement afneemt kunt u gebruik maken van de boekhoudkoppeling. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel +31 85 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.be