Online Reservatiesysteem voor Verhuur van Sportaccommodaties

Hét online reservatiesysteem voor (gemeentelijke) sportaccommodaties, dorpshuizen en andere accommodaties! Eenvoudig online zalen plannen en factureren voor beheerders. Gemakkelijk zalen laten reserveren en betalen met iDEAL door huurders.
Accommodatiehuur helpt je met:

  • ✓ Dé vervanger van Excel en papieren agenda
  • ✓ Geschikt voor tablet en smartphone
  • ✓ Reservatiesysteem op uw eigen website
  • ✓ Verkoopfacturen gekoppeld aan boekhouding
  • ✓ Direct online betaalgemak
Lees verder
Reserveringssysteem Laptop
Reserveringssysteem Tablet

Gebruiksgemak staat op de eerste plaats!

Wij richten het systeem volledig gebruiksklaar voor je in. Zo kan je zorgeloos beginnen met het plannen van zalen in het online reservatiesysteem!

Gratis demo aanvragen

Functionaliteiten

Onze gebruiksvriendelijke reserveringssoftware bestaat uit een aantal volledig geïntegreerde onderdelen.


Planningssysteem

Via het online beheersysteem is de planning van uw accommodatie 24 uur per dag beschikbaar. Zo hebben beheerders ook inzicht als ze op een andere locatie zijn en kunnen er meerdere beheerders gelijk in het systeem werken.

Facturatiesysteem

Digitale facturen kunnen op verschillende manieren naar de verenigingen en huurders worden verstuurd. Via het facturatiesysteem maakt u gemakkelijk facturen per maand, per kwartaal of per reservering. Dit alles in een handomdraai.

Reserveringssysteem

Uw huurders kunnen vanaf nu direct reserveren. Voeg de reserveringsmodule eenvoudig toe aan de website van uw sportaccommodatie. Ingericht zodat gebruikers en beheerders van alle leeftijden ermee overweg kunnen.

Online betalingen

Volledig ontzorgd bij het debiteurenbeheer doordat incidentele huurders direct reserveren en online kunnen betalen. Het is zelfs mogelijk om bij maandfacturen een betaallink mee te sturen.

“Wij geloven in gebruiksvriendelijke en intuïtieve software waarmee beheerders en gebruikers van alle leeftijden overweg kunnen.”

- Bas en Jop, oprichters Accommodatiehuur.

Over Accommodatiehuur


Accommodatiehuur is een online reservatiesysteem en planningssysteem speciaal ontwikkeld voor sportaccommodaties en gemeenschappelijke accommodaties. Het kan daarnaast ook worden gebruikt voor verhuurbare ruimtes zoals vergaderzalen, feestzalen en andere accommodaties. De verenigingen en gemeentes die het online reservatiesysteem onder de naam "verenigingnaam.accommodatiehuur.be" al in gebruik hebben, ervaren het als "zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betrouwbaar". Wij maken graag vrijblijvend een demo van ons reservatiesysteem voor sportaccommodaties aan! Ook als u het reservatiesysteem op een andere wijze wenst te gebruiken horen wij graag van u.

Via het reservatiesysteem kunnen beheerders van sportaccommodaties voor het hele seizoen alle vaste huurders inplannen met de bijbehorende prijsafspraken. Voor de vaste huurders kunnen facturen per dag, per maand, per kwartaal of voor het hele seizoen worden opgemaakt en verstuurd via de facturatiemodule. Gebruikers en verenigingen kunnen de vrije uren online reserveren en hebben de mogelijkheid om direct af te rekenen met iDeal. Door de feilloze integratie tussen het online reserveringssysteem en de facturatiemodule zullen de verenigingen, scholen en andere gebruikers altijd tijdig hun factuur ontvangen of zelfs direct afrekenen.

Referenties


Stichting 't Hoge Vonder
“Wij zijn zeer tevreden over het boekingssysteem van Accommodatiehuur. Maandelijks factureren was nog nooit zo gemakkelijk!”

Stichting Tenniscentrum Oldenzaal
“Jullie systeem blinkt uit door eenvoud!”

Hockeyclub Kampong
“Voor onze zaalperiode hebben we gekozen voor het reservatiesysteem van Accommodatiehuur.be. Met twee eigen blaashallen en hierin totaal vier velden is het plannen van alle trainingen, losse verhuur, mutaties en overige aanvragen erg soepel verlopen. Het persoonlijke contact en de eenvoudige werking van het systeem maken het erg plezierig werken!”

Stichting Binnensport Gemeente Beesel
“Jullie reservatiesysteem spreekt onze taal. Dat maakt het voor ons erg gebruiksvriendelijk.”